Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

Ljubav na prvi pogled...

Go down 
+4
tiYanna
Jelena (:
PrinceSs
Ivana
8 posters
AuthorMessage
Ivana

Ivana

Number of posts : 52
Registration date : 2008-04-06

Ljubav na prvi pogled... Empty
PostSubject: Ljubav na prvi pogled...   Ljubav na prvi pogled... Icon_minitimeSat Apr 12, 2008 2:01 pm

Vjerujete li u ljubav na prvi pogled? Smile

'I remember everything ,
I remember all your moves ,
I remember you ..' Smile
cheers
Back to top Go down
PrinceSs

PrinceSs

Number of posts : 352
Registration date : 2008-04-07

PostSubject: Re: Ljubav na prvi pogled...   Ljubav na prvi pogled... Icon_minitimeSat Apr 12, 2008 4:43 pm

Vjerujem Very Happy
Back to top Go down
Jelena (:

Jelena (:

Number of posts : 208

PostSubject: Re: Ljubav na prvi pogled...   Ljubav na prvi pogled... Icon_minitimeSat Apr 12, 2008 4:44 pm

Meni se to desilo i srećna sam zbog toga! Laughing Nijesam se pokajala zbog te ljubavi (koju i sada osjećam). Wink Smile
Back to top Go down
tiYanna

tiYanna

Number of posts : 155
Registration date : 2008-04-08

PostSubject: Re: Ljubav na prvi pogled...   Ljubav na prvi pogled... Icon_minitimeSat Apr 12, 2008 7:16 pm

A ne mozhesh nikako, ali nikako u nekoga da se zaljubish, ako samo prodje pored tebe! -_- Mislim, nemoguce. Mozhe da ti se svidi na prvi pogled, naravno, pa se posle upoznate, prichate bla bla Smile Ali ljubav LJUBAV na prvi pogled - ne vjerujem u to. : )
Back to top Go down
Ivana

Ivana

Number of posts : 52

PostSubject: Re: Ljubav na prvi pogled...   Ljubav na prvi pogled... Icon_minitimeSat Apr 12, 2008 7:35 pm

Ono sto ljudi mahom mijesaju je ljubav i zaljubljenost. Na prvi pogled covjek moze samo da se zaljubi, ali ljepse zvuci "LJUBAV na prvi pogled". Smile Zaljubljenost je suvise dugacka rijec. Zaljubljenost je kao neki vatromet: eksplodira u tebi i obasja te raznobojnom svjetloscu. Ali kratko traje.
Da bi bio zaljubljen ne moras da poznajes tu osobu. Milsim da voljeti nekog znaci poznavati ga i vojleti sebe u njemu.
Cool

Dobro sklopih ovo... Smile

Ljubav je trosna...Barem ja tako mislim..Kad su dvoje toliko zajedno mislim da je to vec navika,postovanje i neke dr.stvari... Cool Cool
Back to top Go down
andjel@

andjel@

Number of posts : 15
Registration date : 2008-04-09

PostSubject: Re: Ljubav na prvi pogled...   Ljubav na prvi pogled... Icon_minitimeSat Apr 12, 2008 10:36 pm

mene se to stalno desawa....ja definitiwno wjerujem u LJUBAW NA PRWI POGLED Smile Very Happy
Back to top Go down
Luka

Luka

Number of posts : 132

PostSubject: Re: Ljubav na prvi pogled...   Ljubav na prvi pogled... Icon_minitimeSun Apr 13, 2008 12:00 am

ljudi nema sanse za to...na prvi pogled moze samo da ti se svidi neko ali nista vise Very Happy lol!
Back to top Go down
ko-uči-znaće-ko-krade-ima

Number of posts : 21

PostSubject: Re: Ljubav na prvi pogled...   Ljubav na prvi pogled... Icon_minitimeSun Apr 13, 2008 12:12 am

Ao ao ao ao ao pa jeli moguce ovo a qq aj No No kakve su ovo price
Back to top Go down
PrinceSs

PrinceSs

Number of posts : 352
Registration date : 2008-04-07

PostSubject: Re: Ljubav na prvi pogled...   Ljubav na prvi pogled... Icon_minitimeSun Apr 13, 2008 12:20 am

Matija,ti ne odgovaraj na ove teme ako su ti otvaracke Rolling Eyes zaobidji fino..
Back to top Go down
Jelena (:

Jelena (:

Number of posts : 208

PostSubject: Re: Ljubav na prvi pogled...   Ljubav na prvi pogled... Icon_minitimeSun Apr 13, 2008 4:57 pm

tiYanna wrote:
A ne mozhesh nikako, ali nikako u nekoga da se zaljubish, ako samo prodje pored tebe! -_- Mislim, nemoguce. Mozhe da ti se svidi na prvi pogled, naravno, pa se posle upoznate, prichate bla bla Smile Ali ljubav LJUBAV na prvi pogled - ne vjerujem u to. : )

Ne mora da znači. Smile
Back to top Go down
Iwana

Iwana

Number of posts : 70
Registration date : 2008-04-30

PostSubject: Re: Ljubav na prvi pogled...   Ljubav na prvi pogled... Icon_minitimeWed Apr 30, 2008 5:07 pm

Meni se to desilo samo jednom,trajalo 4 i po godine,i evo jos traje...tada se javilo 90 '/. hemije,a ostalih 10 '/. kasnije Wink
Back to top Go down
tiYanna

tiYanna

Number of posts : 155
Registration date : 2008-04-08

PostSubject: Re: Ljubav na prvi pogled...   Ljubav na prvi pogled... Icon_minitimeSat May 03, 2008 7:25 pm

Ivana wrote:
Da bi bio zaljubljen ne moras da poznajes tu osobu. Milsim da voljeti nekog znaci poznavati ga i vojleti sebe u njemu.

/me zaljubljena. Embarassed Crying or Very sad
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Ljubav na prvi pogled...   Ljubav na prvi pogled... Icon_minitime

Back to top Go down

Ljubav na prvi pogled...
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» ..u ljubav vjere nemam...
» Prvi Dan!!