Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

Bijezanje sa casova?

Go down 
+10
Admin
Betmen
MotobikeR
SuMMeR_LoVe
Iwana
tiYanna
Jelena (:
Luka
ko-uči-znaće-ko-krade-ima
PrinceSs
14 posters
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
martin

martin

Number of posts : 31
Registration date : 2008-04-12

Bijezanje sa casova? - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Bijezanje sa casova?   Bijezanje sa casova? - Page 2 Icon_minitimeSat May 10, 2008 4:42 pm

Admin wrote:
Betmen wrote:
Iwana wrote:
Najvise volim kolektivno napustanje nastave,i smatram da svakog ko ostane treba ubiti!!!
E ovo je vec smijesno. Zasto bih ja bjezala (ili kako neki pisu BIJEZALA O_o) sa casa samo zato sto to nekom idiotu iz odjeljenja odgovara? Posto bi oni bas pobjegli zato sto ja ne zelim da $edim u skolu. Ha ha,evo kako da ne. Zapravo,svaki put kad neko krene da me nagovara da pobjegnem,ja cu ostat',jer to mrzim. Ako mi se bjezi,ne treba mi cijelo odjeljenje za to. E,sad,mozda bi bilo drugacije da imam normalno odjeljenje tj da volim vise od 5 ljudi tamo. Mada cisto sumnjam.

potpuno ispravno... fakiri pale jer se bjezi njima radi njih, a ne radi odjeljenja...

i ja se slazem, a sto se tice stihova mislim da su strasno dobri i poucni....
My friends very often become my enemies, but my enemies never become friends
Back to top Go down
PrinceSs

PrinceSs

Number of posts : 352
Registration date : 2008-04-07

PostSubject: Re: Bijezanje sa casova?   Bijezanje sa casova? - Page 2 Icon_minitimeSun May 11, 2008 8:23 pm

Ja ako sam naucila ostanem stvarno necu da bjezim zbog nekog ko nije naucio pa zato organizuje da se bjezi.
Back to top Go down
ne_savijam_se_u_skolu

ne_savijam_se_u_skolu

Number of posts : 36
Registration date : 2008-05-16

PostSubject: Re: Bijezanje sa casova?   Bijezanje sa casova? - Page 2 Icon_minitimeFri May 16, 2008 10:06 pm

bjezim , uvijek kad treba .sto da se radi ,takva su pravila....
Back to top Go down
http://www.drockot.forumotion.com
PrinceSs

PrinceSs

PostSubject: Re: Bijezanje sa casova?   Bijezanje sa casova? - Page 2 Icon_minitimeFri May 16, 2008 11:02 pm

Ja i kad treba i kad ne treba.
kuku No
Back to top Go down
martin

martin

Number of posts : 31
Registration date : 2008-04-12

PostSubject: Re: Bijezanje sa casova?   Bijezanje sa casova? - Page 2 Icon_minitimeMon Jun 16, 2008 1:36 am

Iwana wrote:
Mislim da je to danas normalno,u odredjenim granicama,ne volim one sa 25 a ni one koji ih nemaju.
Najvise volim kolektivno napustanje nastave,i smatram da svakog ko ostane treba ubiti!!!
Ja sam odlican djak,ali opet kad se nesto dogovorimo to treba ispostovati.
A bjezim li ja sa casova...pitajte prof.geografije Djanija Wink))Nismo se gledali od pocetka godine 10 puta Wink)

Nisi u pravu, jer odjeljenje bjezi zbog toga sto to tamo nekom fakiru odgovara.
Back to top Go down
PrinceSs

PrinceSs

PostSubject: Re: Bijezanje sa casova?   Bijezanje sa casova? - Page 2 Icon_minitimeMon Jun 16, 2008 12:39 pm

Da:)
Back to top Go down
BLA

Number of posts : 6
Registration date : 2008-09-01

PostSubject: Re: Bijezanje sa casova?   Bijezanje sa casova? - Page 2 Icon_minitimeTue Apr 07, 2009 11:22 pm

MotobikeR wrote:
bIjezanje?

uze mi riječ iz usta
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Bijezanje sa casova?   Bijezanje sa casova? - Page 2 Icon_minitime

Back to top Go down

Bijezanje sa casova?
Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2