Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

Idoli.........

Go down 
+5
PrinceSs
Luka
tiYanna
Jelena (:
Ivana
9 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
PrinceSs

PrinceSs

Number of posts : 352
Registration date : 2008-04-07

Idoli......... - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Idoli.........   Idoli......... - Page 2 Icon_minitimeMon May 05, 2008 1:45 am

Pa naravno neces o svome stricu lose da mislis:))
Inace brat ti je sladak mislim na Nikolu
Back to top Go down
Iwana

Iwana

Number of posts : 70
Registration date : 2008-04-30

PostSubject: Re: Idoli.........   Idoli......... - Page 2 Icon_minitimeMon May 05, 2008 7:02 pm

PrinceSs wrote:
Pa naravno neces o svome stricu lose da mislis:))
Inace brat ti je sladak mislim na Nikolu
A Nikola,brat moj najmiliji...ako imas profil na FB,posalji mi request da budemo prijetelji,imas tamo nikolinu sliku Very Happy
Back to top Go down
PrinceSs

PrinceSs

PostSubject: Re: Idoli.........   Idoli......... - Page 2 Icon_minitimeMon May 05, 2008 7:51 pm

Vazi...Smile)
Back to top Go down
Jelena (:

Jelena (:

Number of posts : 208
Registration date : 2008-04-06

PostSubject: Re: Idoli.........   Idoli......... - Page 2 Icon_minitimeTue May 06, 2008 12:40 am

Mala,ne lupaj. Šešelj ti je idol? Koliko imaš godina srećo? Laughing
Back to top Go down
MotobikeR

MotobikeR

Number of posts : 46
Registration date : 2008-04-08

PostSubject: Re: Idoli.........   Idoli......... - Page 2 Icon_minitimeTue May 06, 2008 12:44 am

ti si stvarno debilko.. uzmi malo pa pogledaj ko je jedan od 3 najpametnijih ljudi u bivsoj sfrj..
Back to top Go down
Jelena (:

Jelena (:

PostSubject: Re: Idoli.........   Idoli......... - Page 2 Icon_minitimeTue May 06, 2008 12:45 am

I dalje neće biti on,MENI. Laughing
Back to top Go down
Iwana

Iwana

PostSubject: Re: Idoli.........   Idoli......... - Page 2 Icon_minitimeTue May 06, 2008 11:22 pm

debilko Smile wrote:
Pa tebi niko nista i ne trazi...Seselj je imao 25 godina kada je MAGISTRIRAO...ti to neces ni sa 95 sa takvim stavom,uzas...sta je mene briga odobravas li ti moje misljenje ili ne?Za mene je on heroj i idol,i ja ga volim i postujem,i stvarno ne razumijem koja ti je fora brate da se u sve mijesas a vidis da nikoga briga nije sta mislis,oni kojima je stalo neka te pitaju za misljenje brate...ja ovdje nisam dosla da se svadjam ni sa tobom ni sa bilo kim,dajem svoje misljenje i puca mi q**** svidja li se ono tebi ili ne...
Back to top Go down
Iwana

Iwana

PostSubject: Re: Idoli.........   Idoli......... - Page 2 Icon_minitimeTue May 06, 2008 11:23 pm

MotobikeR wrote:
ti si stvarno debilko.. uzmi malo pa pogledaj ko je jedan od 3 najpametnijih ljudi u bivsoj sfrj..
Ona samo komentarise ono sto ne zna!!!Ne zna kako iz jedne drzave porijeklom moze biti vise naroda,ne zna kako jedna drzavama moze biti visenacionalna i onda ispravlja ostale...ali sto ces... No
Back to top Go down
PrinceSs

PrinceSs

PostSubject: Re: Idoli.........   Idoli......... - Page 2 Icon_minitimeWed May 07, 2008 10:40 am

uh uh uh kako je neko nekog spustioo
Back to top Go down
Jelena (:

Jelena (:

PostSubject: Re: Idoli.........   Idoli......... - Page 2 Icon_minitimeWed May 07, 2008 11:10 am

Iwana wrote:
debilko Smile wrote:
Pa tebi niko nista i ne trazi...Seselj je imao 25 godina kada je MAGISTRIRAO...ti to neces ni sa 95 sa takvim stavom,uzas...sta je mene briga odobravas li ti moje misljenje ili ne?Za mene je on heroj i idol,i ja ga volim i postujem,i stvarno ne razumijem koja ti je fora brate da se u sve mijesas a vidis da nikoga briga nije sta mislis,oni kojima je stalo neka te pitaju za misljenje brate...ja ovdje nisam dosla da se svadjam ni sa tobom ni sa bilo kim,dajem svoje misljenje i puca mi q**** svidja li se ono tebi ili ne...

Ne jel'? Laughing
Back to top Go down
tiYanna

tiYanna

Number of posts : 155

PostSubject: Re: Idoli.........   Idoli......... - Page 2 Icon_minitimeWed May 07, 2008 11:48 pm

Zorica Radovic ! Rrrrrrrrrrrrrrrrrr Very Happy
Back to top Go down
Betmen

Betmen

Number of posts : 41
Registration date : 2008-05-09

PostSubject: Re: Idoli.........   Idoli......... - Page 2 Icon_minitimeFri May 09, 2008 1:29 am

Seselj AAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Ja volim Hitlera,prelud je,brate. Kralj je,ono bas.. rispekt!
Back to top Go down
Iwana

Iwana

PostSubject: Re: Idoli.........   Idoli......... - Page 2 Icon_minitimeSun May 11, 2008 11:31 am

Betmen wrote:
Rolling Eyes
Back to top Go down
Iwana

Iwana

PostSubject: Re: Idoli.........   Idoli......... - Page 2 Icon_minitimeSun May 11, 2008 11:32 am

PrinceSs wrote:
Spustati osobe sa takvim mentalitetom koji imaju POJEDINCI nije neki poduhvat...vidim da imas iskustva u tome xaxa...ma pusti budale Very Happy Very Happy jesi vidjela Nikolinu sliku na FB?
Back to top Go down
Jelena (:

Jelena (:

PostSubject: Re: Idoli.........   Idoli......... - Page 2 Icon_minitimeSun May 11, 2008 8:23 pm

Iwana wrote:
PrinceSs wrote:
Spustati osobe sa takvim mentalitetom koji imaju POJEDINCI nije neki poduhvat...vidim da imas iskustva u tome xaxa...ma pusti budale Very Happy Very Happy jesi vidjela Nikolinu sliku na FB?

Mentalitetom? Hahaahhahhahhahahah. Meni je IWana idoW. Very Happy Laughing
Back to top Go down
PrinceSs

PrinceSs

PostSubject: Re: Idoli.........   Idoli......... - Page 2 Icon_minitimeSun May 11, 2008 8:29 pm

Jesam sladak je:PMada prije je ljepsi bio:))
Ao ljudi kad ne bi komentarisali svaki post dobro bi bilo Rolling Eyes
Iskulirajte malo!
Back to top Go down
Iwana

Iwana

PostSubject: Re: Idoli.........   Idoli......... - Page 2 Icon_minitimeMon May 12, 2008 9:57 pm

debilko Smile wrote:
Iwana wrote:
PrinceSs wrote:

Mentalitetom? Hahaahhahhahhahahah. Meni je IWana idoW. Very Happy Laughing
Nzn sta je mentalitet ni u teoriji????
Zao mi je Sad
Back to top Go down
Iwana

Iwana

PostSubject: Re: Idoli.........   Idoli......... - Page 2 Icon_minitimeMon May 12, 2008 10:01 pm

Betmen wrote:

Hitler???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Nmg da vjerujem....Covjek koji je doveo do Holokausta i pobio ne zna se ni odprilike koliko NEVENIH Jevreja iz razloga sto je vjerovao u superiornost arijevske rase zasluzuje POSTOVANJE?
I neko ko postuje NAJVECU SRAMOTU SVETSKE ISTORIJE ismijava heroja jedna NACIJE???
Dan kad je Adolf Hitler umro,tj.ubio se,bio je najsrecniji dan za cio svijet!
Back to top Go down
Iwana

Iwana

PostSubject: Re: Idoli.........   Idoli......... - Page 2 Icon_minitimeMon May 12, 2008 10:02 pm

[quote="Iwana"]
Betmen wrote:

jedna NACIJE???
DA SE ISPRAVIM DA ME POJEDINCI NE BI ISPRAVLJAVALI-JEDNE NACIJE.
Back to top Go down
Jelena (:

Jelena (:

PostSubject: Re: Idoli.........   Idoli......... - Page 2 Icon_minitimeMon May 12, 2008 10:30 pm

Ponoviću: IWANA,TI SI MOJ IDOL! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
tiYanna

tiYanna

Number of posts : 155

PostSubject: Re: Idoli.........   Idoli......... - Page 2 Icon_minitimeMon May 12, 2008 11:52 pm

Iwana wrote:
Betmen wrote:

Hitler???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Nmg da vjerujem....Covjek koji je doveo do Holokausta i pobio ne zna se ni odprilike koliko NEVENIH affraid Jevreja iz razloga sto je vjerovao u superiornost arijevske rase zasluzuje POSTOVANJE?
I neko ko postuje NAJVECU SRAMOTU SVETSKE ISTORIJE ismijava heroja jedna NACIJE???
Back to top Go down
Betmen

Betmen

Number of posts : 41
Registration date : 2008-05-09

PostSubject: Re: Idoli.........   Idoli......... - Page 2 Icon_minitimeTue May 13, 2008 12:51 am

Iwana wrote:
Betmen wrote:

Nmg da vjerujem....Covjek koji je doveo do Holokausta i pobio ne zna se ni odprilike koliko NEVENIH Jevreja iz razloga sto je vjerovao u superiornost arijevske rase zasluzuje POSTOVANJE?
Jesi mi to rekla Nevena?
Jedna od tvojih licnosti je na moj post prvo odgovorila " Rolling Eyes ",a evo je i druga. Nije ti dosadno,to je sigurno. Moras naucit' da prepoznas ironiju,ovo sam se zajebavala jer mislim da je Seselj budala,al' ako je tebi on idol,a ja mislim da je to budalastina,sto bi tebi smetalo i da volim Hitlera?! Svasta! Pa zar ti ovdje ne pominjes "postovanje tudjeg misljenja" ?

Btw,primEtih da jedna od tvojih licnosti pise ekavicu,a druga ijekavicu. Nista,samo to primEtih.
Back to top Go down
Iwana

Iwana

PostSubject: Re: Idoli.........   Idoli......... - Page 2 Icon_minitimeTue May 13, 2008 4:55 pm

Ako se meni pise ja mogu da pisem pola spanski,pola turski i pola hebrejski...tako pisem jer tako i govorim i to je moj problem...a izvinjavam se ti si se prva podsmijevala mom misljenju,tako da stvarno necu ni ja da cutim...Ako je meni Seselj idol,a tebi nije,nema potrebe ti njega da ismijavas jer kao prvo nisi dovoljno kompetetna da to radis,s obzirom da je on postigao mnogo vise i od tebe i od mene i tako...
Back to top Go down
PrinceSs

PrinceSs

PostSubject: Re: Idoli.........   Idoli......... - Page 2 Icon_minitimeTue May 13, 2008 9:57 pm

tiYanna wrote:
Iwana wrote:
Betmen wrote:

Nmg da vjerujem....Covjek koji je doveo do Holokausta i pobio ne zna se ni odprilike koliko NEVENIH affraid Jevreja iz razloga sto je vjerovao u superiornost arijevske rase zasluzuje POSTOVANJE?
affraid affraid No No
Back to top Go down
MotobikeR

MotobikeR

Number of posts : 46

PostSubject: Re: Idoli.........   Idoli......... - Page 2 Icon_minitimeWed May 14, 2008 1:41 pm

kuku vama..
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Idoli.........   Idoli......... - Page 2 Icon_minitime

Back to top Go down

Idoli.........
Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next