Ivana
Number of posts : 52 Age : 33 Registration date : 2008-04-06
| Subject: Re: Idoli......... Fri May 16, 2008 1:01 am | |
| - Iwana wrote:
- Ako se meni pise ja mogu da pisem pola spanski,pola turski i pola hebrejski...tako pisem jer tako i govorim i to je moj problem...a izvinjavam se ti si se prva podsmijevala mom misljenju,tako da stvarno necu ni ja da cutim...Ako je meni Seselj idol,a tebi nije,nema potrebe ti njega da ismijavas jer kao prvo nisi dovoljno kompetetna da to radis,s obzirom da je on postigao mnogo vise i od tebe i od mene i tako...
Probaj da nam pises pola na spanskom i pola na turskom,bice sigurno zanimljivo. Nismo imale prilike da vidimo na sta ce taj mix da lici. | |
|
Betmen
Number of posts : 41 Age : 35 Registration date : 2008-05-09
| Subject: Re: Idoli......... Fri May 16, 2008 1:27 am | |
| - Iwana wrote:
- Ako se meni pise ja mogu da pisem pola spanski,pola turski i pola hebrejski...tako pisem jer tako i govorim i to je moj problem...a izvinjavam se ti si se prva podsmijevala mom misljenju,tako da stvarno necu ni ja da cutim...Ako je meni Seselj idol,a tebi nije,nema potrebe ti njega da ismijavas jer kao prvo nisi dovoljno kompetetna da to radis,s obzirom da je on postigao mnogo vise i od tebe i od mene i tako...
Aj napisi,cisto da vidim. Problem svakako jeste. Ne moras se izvinjavat',al' i dalje mislim da je on budala,a postigli su neki uzasni ljudi mnogo,samo je bitno da li je to dobra stvar ili ne. I jos jedno,ili strasno lose kucas ili pokusavas da koristis "teske" rijeci,a ne umijes,pa..nemoj. kompetetna. | |
|
Jelena (:
Number of posts : 208 Age : 33 Registration date : 2008-04-06
| Subject: Re: Idoli......... Sat May 17, 2008 1:24 am | |
| Ne razumije naš MENTALITET. | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Idoli......... | |
| |
|