Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

Idoli.........

Go down 
+5
PrinceSs
Luka
tiYanna
Jelena (:
Ivana
9 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
Ivana

Ivana

Number of posts : 52
Registration date : 2008-04-06

Idoli......... - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Idoli.........   Idoli......... - Page 3 Icon_minitimeFri May 16, 2008 1:01 am

Iwana wrote:
Ako se meni pise ja mogu da pisem pola spanski,pola turski i pola hebrejski...tako pisem jer tako i govorim i to je moj problem...a izvinjavam se ti si se prva podsmijevala mom misljenju,tako da stvarno necu ni ja da cutim...Ako je meni Seselj idol,a tebi nije,nema potrebe ti njega da ismijavas jer kao prvo nisi dovoljno kompetetna da to radis,s obzirom da je on postigao mnogo vise i od tebe i od mene i tako...

Probaj da nam pises pola na spanskom i pola na turskom,bice sigurno zanimljivo. Laughing
Nismo imale prilike da vidimo na sta ce taj mix da lici. Laughing
Back to top Go down
Betmen

Betmen

Number of posts : 41
Registration date : 2008-05-09

PostSubject: Re: Idoli.........   Idoli......... - Page 3 Icon_minitimeFri May 16, 2008 1:27 am

Iwana wrote:
Ako se meni pise ja mogu da pisem pola spanski,pola turski i pola hebrejski...tako pisem jer tako i govorim i to je moj problem...a izvinjavam se ti si se prva podsmijevala mom misljenju,tako da stvarno necu ni ja da cutim...Ako je meni Seselj idol,a tebi nije,nema potrebe ti njega da ismijavas jer kao prvo nisi dovoljno kompetetna da to radis,s obzirom da je on postigao mnogo vise i od tebe i od mene i tako...
Aj napisi,cisto da vidim. Problem svakako jeste. Ne moras se izvinjavat',al' i dalje mislim da je on budala,a postigli su neki uzasni ljudi mnogo,samo je bitno da li je to dobra stvar ili ne.
I jos jedno,ili strasno lose kucas ili pokusavas da koristis "teske" rijeci,a ne umijes,pa..nemoj.
kompetetna. No
Back to top Go down
Jelena (:

Jelena (:

Number of posts : 208
Registration date : 2008-04-06

PostSubject: Re: Idoli.........   Idoli......... - Page 3 Icon_minitimeSat May 17, 2008 1:24 am

Ne razumije naš MENTALITET. Laughing
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Idoli.........   Idoli......... - Page 3 Icon_minitime

Back to top Go down

Idoli.........
Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3