|
| stihovi... | |
|
+8andrea Ivana tiYanna xmxmxmx Luka PrinceSs Admin Jelena (: 12 posters | |
Author | Message |
---|
Jelena (:
Number of posts : 208 Age : 33 Registration date : 2008-04-06
| Subject: stihovi... Wed Apr 09, 2008 9:23 pm | |
| OĐe možete pisati neke stihove koje volite. Da li ljubavne ili ne,kako hoćete. *...Ove noći skinuću ti mjesec,i zvijezde. Ove noći sve ću da ti dam,malena. Da mi jutro miriše na ljubav,zbog tebe. Da si prvo u šta pogledam..* | |
| | | Admin Admin
Number of posts : 32 Age : 33 Registration date : 2008-02-25
| Subject: Re: stihovi... Wed Apr 09, 2008 9:39 pm | |
| ...All I really need your attention for a while And, I bet I can make you smile..." Lloyd Banks
"...nobody can make it least if we don't stop and listen..." Flipsyde
"...And it don't matter if it's right or it's wrong As long as it is and it's all good and we're gonna get grown..."Flipsyde
"...from my soul to my heart from the end to the start between is art and I live it..." Flipsyde
"...my supersitcion got me wishin for another life if I don't listen I won't make it to another night..." Flipsyde
"...world is not enough but it's such a nice place to start..." Tony Yayo
"...only time you left hood was on monopoly boards..." Lloyd Banks
"...You're the light at the end of the tunnel the break of the day After the darkest night chasing all the evil away You're my flowers and sunshine cherries and red wine Diamonds they can't find shining through hard times You're the angel on Earth the proof there's a God ..." Jinho "Piper" Ferreira
"...we're making enemies faster than we can pick up a gun..." Jinho "Piper" Ferreira
"...my .45 made a lot of guys, apologize now I'm gettin' the truth instead a lot of lies..." Young Buck
"...I need you to care for me, I need you to pray for me, I need you to want me to win I need to know where I headed coz I know where I've been..." Courtis Jacson
"...my friends turn to enemies, my enemies never turn to friends..." Courtis Jacson
"...some say I'm paranoic I say I'm careful how I choose my friends..." Courtis Jacson
"...tought time don't least long, tought people do..." Tony Yayo
"...i'm just happy that i'm around, to be reason you smile..." Lloyd Banks
"...when you see the world, you start look at things little different..." Courtis Jacson
"...money make the world go round material things make the hoo go down..." Tony Yayo
"...death got to be easy, coz life is hard..." Courtis Jacson
"... why are you sadisfied beeing other's niggas "done-done"..." Lloyd Banks
"... death is promised you see some niggas go before ya..." Lloyd Banks
"...from what i hear, this niggas don't like me it's funny, they want be just like me..." Lloyd Banks
"...use your money, don't let money use you..." Lloyd Banks
"...pu*** kills more niggas than the liquor store..." Lloyd Banks
"...she said I'm way to gentle but I've never ment to that's just the way i act the way i respest 'n' I do all like that..." 4White_byVojo
"...forget about your enemies and think what your friends gon' do..." Courtis Jacson
"...I breathe, and I bleed..." Lloyd Banks
"...we are humans, we all make mistakes to make it up, I'll do whatever it takes, you know my style, I'll do anyting to make you smile..." Courtis Jacson
"...my next move is always my best move..." Courtis Jacson
"...death comes for everbody no exception for this rule..." Lloyd Banks
"...money ain't shit, but a number name your fu**** price..." Lloyd Banks
"...whether I don't get a p**** I'm gon' get the "brain"..." Lloyd Banks
"...I'm born for this, when I breathe I make a killing..." Courtis Jacson
"...you play aginst me, I'm gon' hurt your feelings coz over and over I'm gon' keep on winning..." Courtis Jacson | |
| | | PrinceSs
Number of posts : 352 Age : 32 Registration date : 2008-04-07
| Subject: Re: stihovi... Wed Apr 09, 2008 9:50 pm | |
| Miladin Sobic Ne pokusavaj mijenjat' me Ne pokusavaj mijenjat' me ovo je ipak moja glava kad joj se budi, nek' joj se budi kad joj se spava, nek' joj se spava
Ne pokusavaj mijenjat me ovo su ipak moje ruke samo mi znamo kako smo skupa mucili srecu, mucili muke
Ne pokusavaj mijenjat me ovo je srce oduvijek sa mnom kol'ko smo samo krvavih puta isli po brdu, isli po ravnom
Ne daj da tebe mijenja neko budi do kraja ono sto jesi a ako mislis da smo daleko nemoj put mene bolje ostani gdje si
Znam da ovako mnogim ne godim al' ja sam citav stao u vene znam dobro zasto ratove vodim muski su muski zene su zene
Ja kad nekog vidim da gubim zasuzi oko, al' nikad ne placem onog kog' ljubim do daske ljubim a znam da se igram ostrim brijacem
Ali kad s torbom naumim negdje noge mi neces svezati s nicim nama tih para za moje cijene priznajem kako ciganu slicim
Ja nosim kicmu, celicnu sinu ne volim kada glava mi pada s njom spajam zemlju i visinu i kad se leti i kad se strada
Ne daj da tebe mijenja neko budi do kraja ono sto jesi a ako mislis da smo daleko nemoj put mene bolje ostani gdje si
I ne pokusavaj mijenjat me ovo je ipak moja glava kad joj se budi, nek' joj se budi kad joj se spava, nek' joj se spava
Ne pokusavaj mijenjat me ovo je ipak moja glava kad joj se budi, nek' joj se budi kad joj se spava, nek' joj se spava | |
| | | PrinceSs
| Subject: Re: stihovi... Wed Apr 09, 2008 9:51 pm | |
| Miladin Sobic Opet krivi tip Opet krivi tip nov ljubavni peh mimo svakog reda nesto nam se neda
Luda zenska glava ili visa sila mimo svakog reda nesto nam se neda
Ref. Ma sto da pjevam sad kad to svako zna sto mi znacis ti a sto ti znacim ja ma sto da pjevam sad kad to znaju svi jedno osjecam ja a drugo osjecas ti
Uglavnom fine zenske uglavnom mnogo traje kace se za mene ko klinci za tramvaje
A gde su prave zene na srce jagnje laje ocu da se kacim i ja ko klinci za tramvaje | |
| | | Luka
Number of posts : 132 Age : 33 Registration date : 2008-04-09
| | | | xmxmxmx
Number of posts : 21 Registration date : 2008-04-08
| Subject: Re: stihovi... Wed Apr 09, 2008 10:48 pm | |
|
Last edited by aandjela on Sun Sep 06, 2009 7:47 pm; edited 1 time in total | |
| | | Luka
| Subject: Re: stihovi... Wed Apr 09, 2008 10:50 pm | |
| | |
| | | Luka
| Subject: Re: stihovi... Wed Apr 09, 2008 10:53 pm | |
| Tako malo nocas treba mi da za tobom umrem, veruj mi prekasno sam shvatio kol'ko sam te voleo
Tako malo nocas fali mi pored tebe da se probudim jedino mi ostaje da zauvek sanjam te | |
| | | xmxmxmx
Number of posts : 21 Registration date : 2008-04-08
| Subject: Re: stihovi... Wed Apr 09, 2008 11:10 pm | |
|
Last edited by aandjela on Sun Sep 06, 2009 7:48 pm; edited 1 time in total | |
| | | PrinceSs
| Subject: Re: stihovi... Wed Apr 09, 2008 11:20 pm | |
| A sto se radi sa Lukasom,obozavam tu pjesmu:)
Eh kad bi ti, zelje moje popila kap po kap zedna bi me ostala eh kad bi ti, moje usne dotakla zauvijek, drugog bi se odrekla
Kada ti usne zamislim zelje u strasti prosto mi polude poletim i osecam da vatra tiho juri u venama vec dobro znam u tvoju zamku upadam
Ti jednostavno osvajas k'o otrov mojim venama se siris umijes bas da me razneses, da me smiris najbolje znas da uzmes i das kamen u svilu pretvaras
Ref.
Ja dacu sve zivot i sne samo da kraj sebe imam te ja dacu sve zivot i sne samo da kraj sebe imas me
Ti jednostavno osvajas k'o otrov mojim venama se siris umijes bas da me razneses, da me smiris najbolje znas da uzmes i das kamen u svilu pretvaras | |
| | | PrinceSs
| Subject: Re: stihovi... Wed Apr 09, 2008 11:20 pm | |
| Sako Polumenta Kida me Ref. Kida me ova bol na dijelove al' u svakom od srca nesto tvoje ostaje da ozive me, da mi dusu sastave u jedno sam siguran, opet bi mi bila sve
Proci ce, svi mi kazu budi jak, digni glavu ne daj da u tebi tuga zri preboljecu, znam da lazu zivota trag na mom dlanu nestaje jer ga brises ti
Ref.
Kazu mi, moras dalje ne daj se, skupi snage vrijeme ce da svoje ucini lazu me, ja bez tebe isto ko bez krvi vene ledim se, nema tu pomoci
Ref. 2x
Kida me ova bol na djelove | |
| | | tiYanna
Number of posts : 155 Age : 33 Registration date : 2008-04-08
| Subject: Re: stihovi... Thu Apr 10, 2008 4:37 pm | |
| Da je samo malo sreće da mi vrati jedno veče barem jedno, veče sa tobom ja bih znao, šta bih krao ja bih znao, gdje bih krao ne bih stao, samo bih te ljubio kao glas iz daljine, kao vode sa planine kao prošlog maja nad Beogradom kao sve one slike kada momci krenu u vojnike tako moje oči plaču za tobom ljubav je bekrija stara, laže i vara nekad te gazi, nekad te pazi nekad se smije i namiguje ti mi trebaš, ti mi jako trebaš kada odem da se vratim sad te nemam zašto vraćati | |
| | | tiYanna
Number of posts : 155 Age : 33 Registration date : 2008-04-08
| Subject: Re: stihovi... Thu Apr 10, 2008 4:40 pm | |
| Ponekad sam p'jan Do uha nasmijan A duša mi je otvorena knjiga I moje nebo je posoljeni zrak A moje more razlivena tinta Kome biti zahvalan Živote moj
Krenem obalom koju dobro znam Samo par minuta pješice od luke Gdje se djeca igraju Pred nama skrivaju Kriju iglom izbodene ruke
Pa opsujem, da ne mogu prostije Mada odavno sam pobjeg'o iz geta I mjesec iznad nas ima okus hostije A cesta miris izgubljenog svijeta
I moje nebo sad je posoljeni zrak A moje more razlivena tinta I zato **pjevam** da ne pojede me mrak Jer da nisam ovo ja bih bio biljka
Kome biti zahvalan Grade moj
Ponekad sam p'jan Do uha nasmijan, A život mi je otvorena priča Ja se često spotaknem, Al' se uvijek dočekam Ja sam čovjek koji nema briga
Al' opsujem, da ne mogu prostije Mada odavno sam pobjeg'o iz geta I mjesec iznad nas ima okus hostiju A cesta miris izgubljenog svijeta
I moje nebo ... | |
| | | Luka
| Subject: Re: stihovi... Thu Apr 10, 2008 6:53 pm | |
| Duplera ili kaskadera za one nezne scene kada joj se radi bas to. Duplera ili kaskadera u vatru da ga tera resenje jedno malo rezervno ah kako je dobra | |
| | | PrinceSs
| Subject: Re: stihovi... Thu Apr 10, 2008 11:42 pm | |
| Parni Valjak Jesen u meni Ma sto da zelim sve je tako daleko i sad mi zao sve bi opet ponovo najljepsu pjesmu tebi bi' pjevao hej kamo srece da sam pjevat' mogao
Ptice u bijegu tisina gradi zidove zvoni zbogom rijeci kazne Bozije te tvoje usne opojne jos uvijek sanjam kako su me ljubile
Ref. Jesen u meni tuguje zasto sanjam cemprese moje ceste ne vode nikuda bez tebe Jesen u meni caruje a u tebi proljece ni sunce ne moze ne moze kroz oblake hej,rano moja, hej
S kime sada putujes ma sto da bilo nemoj da mi tugujes najljepsu pjesmu tebi bi' pjevao hej kamo srece da sam pjevat' mogao
Ref.
Jesen u meni tuguje zasto sanjam cemprese moje ceste ne vode nikuda bez tebe
Jesen u meni caruje a u tebi proljece ni sunce ne moze ne moze kroz oblake hej, rano moja, hej | |
| | | PrinceSs
| Subject: Re: stihovi... Thu Apr 10, 2008 11:43 pm | |
| Parni Valjak Samo sjecanja Svejedno koji dan, ista je stvar vracam se kuci sa posla u dva spremam nesto da zavaram glad sjednem malo da procitam novine al' novine su jucerasnji broj
Dok je ona bila tu, opet mislim na nju samo sjecanja, samo sjecanja u ovom stanu ostala su uredna
Dusa praznih, dzepova praznih ne moze se reci da probali nismo al' uz malo dobre volje, moglo je i bolje
Ref. Poludjeli vjetrovi, svuda su me bacali al' na kraju price opet ista stvar godina vise i sjecanja
Boze kako duga, kako pusta noc
Gasim svjetlo i citati ne mogu i krevet je pust bez nje dusa praznih, dzepova praznih ne moze se reci da probali nismo al' uz malo dobre volje, moglo je i bolje | |
| | | PrinceSs
| Subject: Re: stihovi... Thu Apr 10, 2008 11:44 pm | |
| Parni Valjak Sve jos mirise na nju Ne pitaj me nocas nista pusti me da sutim ja nocas trebam mir stare rane opet peku moje bitke dalje teku duso, ti nemas nista s tim
Sa tvojeg izvora moja se dusa napila zedna tvojih godina i sada mamurna pita gdje je utjeha gdje je mladost nestala
Idu dani, ja ih pratim ponekad do tebe svratim duso, trazim zaborav molim sate da se vrate tragovima njenim hodam tiho, kao da je tu
Sve jos mirise na nju i dan i jutro sto ce doci nakon ove noci, noci bez sna i dvjesta godina da ih brojim u samoci otkako je otisla
U mojim venama jos je njenog otrova jos je doza prejaka a tebe ljubim i da ne poludim da zaboravim | |
| | | PrinceSs
| Subject: Re: stihovi... Thu Apr 10, 2008 11:51 pm | |
| Azra A sta da radim Ref. A sta da radim kad odu prijetelji moji kada ode djevojka na koju bacam oci
I tako redom, dan za danom na javnim mjestima s gitarom naravno da uvijek netko dodje da me cuje makar i kradom
Nista mi vise nije vazno nasao sam dobar bend zelim samo da sviram da se otkacim i to je sve
Ref.
Ljudi samo govore zasto si nervozan ljudi samo pricaju ne budi tako grozan
Ljudske usne sapucu suljaj se ti kradom izbjegavaj nevolje skinut ce ti glavu
Nista mi vise nije vazno nasao sam dobar bend zelim samo da sviram da se otkacim i to je sve | |
| | | PrinceSs
| Subject: Re: stihovi... Thu Apr 10, 2008 11:52 pm | |
| Dao sam ti svoju ljubav Dao sam ti svoju ljubav jer za drugo nemam dara kakva sam to luda bio znam da si me progledala
Dao sam ti svoju ljubav misleci da nesto vrijedi nismo isti, shvatio sam osjecaj me rijetko vara
A ja i dalje bezuspjesno razotkrivam tlapnje svoje i nije pravo to sto cine protiv mene rijeci moje | |
| | | PrinceSs
| Subject: Re: stihovi... Thu Apr 10, 2008 11:54 pm | |
| Azra Voljela me nije nijedna Kako sam rodjen, gdje to zasto smo dosli mi da ovdje zivimo mogu nauciti bilo sto ne znajuci nista, hocu li biti ponovo
Ref. To sto sam bio to sad crna zemlja pokriva to sto bi bio nebo zna voljela me nije nijedna
Ruina, nistavilo, to sam ja sto je to covjek sretna mogucnost izbora ali ko je ona ili ko sam ja uglavnom, to mi zivot sada racun ostavlja
Kako sam rodjen, gdje to hocu li biti ponovo to sto bi bio nebo zna voljela me nije nijedna
Zaljubio se, obljubio je to je to imao srece, dobio sto god trazio jer voljela me ali ko je ona ili ko sam ja ili kako sve to skupa mili brate, izgleda
To sto sam bio to sada crna zemlja pokriva to sto bi bio nebo zna pa, pa nek odgonetava
Ref. | |
| | | PrinceSs
| Subject: Re: stihovi... Thu Apr 10, 2008 11:54 pm | |
| Morala sam,obozavam, Azru | |
| | | Jelena (:
| Subject: Re: stihovi... Fri Apr 11, 2008 5:38 pm | |
| 'Ti ne znas sto je ljubav bez malo srama srce si mi slomio ti ne znas sto je ljubav jer nisi nikad nikog tako volio...' | |
| | | Jelena (:
| Subject: Re: stihovi... Fri Apr 11, 2008 6:03 pm | |
| Pamtim jos taj sastanak suze njene, rdjav znak rece, tata ima pos'o nov, ja se selim nije strasno, rekoh ja osim parnog vikenda vidjacu te stalno, dobro znas kol'ko pozelim Moja draga sad je u Japanu pisma dugo putuju do nje uci dzudo, pravi ikebanu plasim se, zaboravice sve Ja sam jos uglavnom na Balkanu i bez nade da cu proci svet da l' me ona ima jos u planu ili drugom bere tresnjin cvet To je bila ljubav bas love story na nacin nas sumnjam da cu sresti ikad jos neku slicnu srusio se citav svet odneo je dzambo dzet od sudbine dobio sam tad petu licnu. | |
| | | Ivana
Number of posts : 52 Age : 33 Registration date : 2008-04-06
| Subject: Re: stihovi... Sat Apr 12, 2008 1:13 am | |
| ...'And I need you now tonight And I need you more than ever And if youll only hold me tight Well be holding on forever And well only be making it right Cause well never be wrong together We can take it to the end of the line Your love is like a shadow on me all of the time I dont know what to do and Im always in the dark Were living in a powder keg and giving off sparks I really need you tonight Forevers gonna start tonight Forevers gonna start tonight Once upon a time I was falling in love But now Im only falling apart Theres nothing I can do A total eclipse of the heart Once upon a time there was light in my life But now theres only love in the dark Nothing I can say A total eclipse of the heart'... | |
| | | PrinceSs
| Subject: Re: stihovi... Sun Apr 13, 2008 5:12 pm | |
| Ako mislis da cu te proganjati Nemoj ni da sanjas, nisam takva Potrazicu te bilo gde I cinicu to bilo kada Ja se pomeram na svoj nacin Takva sam ja Zelim da znas vec jednom o meni Ne ocekujem nista od tebe I ako zelim, naci cu te Ako zelim, poljubicu te Ako zelim, slagacu te Zato sto... REF: Takva sam ja, takva sam ja, takva sam ja Zarobljavam koga hocu i ljubim ga gde hocu Takva sam ja, takva sam ja Ne zanima me sta izmisljaju, ne zanima me sta misle Takva sam ja, takva sam ja Ne pricam u prazno, uvek direktno pogadjam u metu Takva sam ja, takva sam ja Ne zahtevam da me razumeju, kako je tesko biti ja I nemoj da kazes da te nisam upozorila Razmisli dobro, ako ti tako odgovara Kada sam sa nekim slobodna sam, bez strasti Ne postavljam uslove Ne dajem objasnjenja Takva sam ja I ako postoji neka druga koja te cini srecnim Nemoj ni da mislis na patnju Nemoj da mi dolazis sa izvinjenjima Uvek imam hiljadu ljubavi Isprobacu svoje ostale ukuse Zato sto... REF. Takva sam ja, takva sam ja, takva sam ja Uvek dobro provodim vreme, ne volim da budem sa jadnicima Takva sam ja, takva sam ja Zivim sa ili bez zagrljaja, i ne znam za promasaje Takva sam ja, takva sam ja Ne volim da imam gospodara, onaj ko to misli da je, u nekom je snu Takva sam ja, takva sam ja Ne zahtevam da me... Nemoj da mi dolazis sa izvinjenjima Uvek imam hiljadu ljubavi Isprobacu svoje ostale ukuse Zato sto... Takva sam ja, takva sam ja, takva sam ja Zarobljavam koga hocu i ljubim ga bilo gde Takva sam ja, takva sam ja Ne zahtevam da me razumeju, onaj ko me voli neka me voli Takva sam ja, takva sam ja Uvek dobro provodim vreme, ne volim da budem sa jadnicima Takva sam ja, takva sam ja Zivim sa ili bez zagrljaja, i ne znam za promasaje Takva sam ja, takva sam ja Ne volim da imam gospodara, onaj ko to misli da je, u nekom je snu Takva sam ja, takva sam ja I ako saznas da sam dobra, to je istina, u svakom slucaju, jao Rbd.. )Prevod pjesme Asi soy you | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: stihovi... | |
| |
| | | | stihovi... | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |