| stihovi... | |
|
+8andrea Ivana tiYanna xmxmxmx Luka PrinceSs Admin Jelena (: 12 posters |
|
Author | Message |
---|
PrinceSs
Number of posts : 352 Age : 32 Registration date : 2008-04-07
| Subject: Re: stihovi... Sun Apr 13, 2008 5:13 pm | |
| Ne znam kako se desilo da si dosla do mene Sudbina je takva
Ne znam koliko dugo, ali sam te uvek cekao Takvu kakvu sam te sanjao
I sada si ovde
I nikada te nisam pustila da budes deo toga Da bih mogla da zivim
REF: Dodji, poljubi me bez straha Od srca Jedan poljubac koji ce me odvesti do Sunca Poljubi me bez straha Bez objasnjenja Jedan poljubac koji ce me odvesti do tvoje ljubavi Poljubi me bez straha Kao da je poslednje
Ne zanima me sta misle drugi Ti si moja cela istina
Ne zanima me ko je bio pre mene Zelim da te usrecim
I sada si ovde
I nikada te nisam pustila da budes deo toga Da bih mogla da zivim
REF.
Samo jedan poljubac, nista vise Samoca ce nestati
Samo jedan poljubac, molim te Iz tvoje unutrasnjosti
REF.
Od srca... Od srca... | |
|
| |
PrinceSs
| Subject: Re: stihovi... Sun Apr 13, 2008 5:15 pm | |
| Toplota mog tela
Koja se stvara skoro nekontrolisano
Kada te samo vidim
Pocinje u mojim rukama
I zavrsava se u mom srcu
Koliko mi nedostajes
Delovi ljubavi
Koji zavrsavaju u mojoj unutrasnjosti
Zahtevaju da podmetnu
Jezu u tvom srcu
REF:
I bojim se
Da izgubim kontrolu
I ne cekam
Da se vratim tebi
Svaki put kada te pronadjem
Ponovo ces biti
Kako zelja
Koja sporo gori sa mojom vatrom
Vatra...
Puls se ubrzava
Sa tvojim nacinom da me fiksiras
I sa vremenom
Ne znam da li sam umorna
Da te volim samo za sebe
Kada si tako blizu
Delovi ljubavi
Koji zavrsavaju u mojoj unutrasnjosti
Zahtevaju da podmetnu
Jezu u tvom srcu
REF.
Vatra...
Osecam vatru u svojoj unutrasnjosti
Vatru koja dolazi od tebe
I veca je nego sto sam trazila
REF. 2x
Mojom vatrom... | |
|
| |
Luka
Number of posts : 132 Age : 33 Registration date : 2008-04-09
| Subject: Re: stihovi... Sun Apr 13, 2008 5:26 pm | |
| Ljubis me, njenim usnama njenim rukama, u kosu zapletes bol gledas me, njenim ocima budis nocima, kao da jos sam tvoj Kradem joj dusu, svoju tebi poklanjam Ref. 2x Da si tu, i mene bi bilo jer odavno nisam onaj kog' znam da si tu, sa dna bi me diglo i ne bih kraj nje zaspao sam sam bez ljubavi na dnu, da si tu Sanjam te, s' njom u narucju i jos me napiju, tugom secanja sva proklet sam, kad se prodam njoj jer do pola tvoj, zauvek ostajem ja Kradem joj dusu, svoju tebi poklanjam prelijepa... | |
|
| |
andrea
Number of posts : 2 Registration date : 2008-04-13
| Subject: Re: stihovi... Sun Apr 13, 2008 11:12 pm | |
| Igra bez granica Tose Proeski | 02.12.2007. 000000 08:34 Da se bar mogu probuditi u svijetu ljubavi bez starih dugova i ovih nakaza sto su me stalno pratile Da te bar mogu poljubiti bez losih sjecanja na hladna proljeca bez slike stradanja sto se bas na nas zalijepe Refren Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane Da te bar mogu probuditi kavu ti skuhati, u krevet donijeti pa te poljubiti al’ toga nema i ne postoji Da se bar mogu zaljubiti u malu seljanku na nekom proplanku gore u svemiru tako da dolje ne vidim | |
|
| |
andrea
Number of posts : 2 Registration date : 2008-04-13
| Subject: Re: stihovi... Sun Apr 13, 2008 11:16 pm | |
| Someone's Watching Over Me
Found myself today Oh I found myself and ran away Something pulled me back The voice of reason I forgot I had All I know is you're not here to say What you always used to say But it's written in the sky tonight
So I won't give up No I won't break down Sooner than it seems life turns around And I will be strong Even if it all goes wrong When I'm standing in the dark I'll still believe Someone's watching over me
Seen that ray of light And it's shining on my destiny Shining all the time And I wont be afraid To follow everywhere it's taking me All I know is yesterday is gone And right now I belong To this moment to my dreams
So I won't give up No I won't break down Sooner than it seems life turns around And I will be strong Even if it all goes wrong When I'm standing in the dark I'll still believe Someone's watching over me
It doesn't matter what people say And it doesn't matter how long it takes Believe in yourself and you'll fly high And it only matters how true you are Be true to yourself and follow your heart
So I won't give up No I won't break down Sooner than it seems life turns around And I will be strong Even if it all goes wrong When I'm standing in the dark I'll still believe That I won't give up No I won't break down Sooner than it seems life turns around And I will be strong Even when it all goes wrong When I'm standing in the dark I'll still believe That someone's watching over Someone's watching over Someone's watching over me
Someone's watching over me _________________ ::::::::::....And I'll never give myself to another the way I gave it to you You don't even recognize the ways you hurt me, do you? It's gonna take a miracle to bring me back | |
|
| |
PrinceSs
| Subject: Re: stihovi... Sun Apr 13, 2008 11:24 pm | |
| Vlado Georgiev Sta bi prijatelji moji Sve si radila po svome nisi me ni pitala govorila si da sam lud samo da bi skitala
A ja, sta sam mogao tu da dijelim sve na pola i da oprostim, dobra volja je tu al' ne mogu nikada
Ref. Sta bi prijatelji moji da se napijem sad sve da razbijem da prica cijeli grad
Sta bi rekli dobri ljudi da zaplacem sad da te ostavim zauvijek samu i da te ne zalim ja
Sve si radila po svome nisi me ni pitala govorila si da sam lud samo da bi skitala
A ja, sta sam mogao tu da dijelim sve na pola da ti oprostim, dobra volja je tu al' ne mogu nikada | |
|
| |
PrinceSs
| Subject: Re: stihovi... Sun Apr 13, 2008 11:25 pm | |
| Vlado Georgiev Ti i ja Nekad uhvati me bas da falis mi i jastuk otimas nema te na drugoj strani kreveta ti nisi tu k'o nekada
Kod mene sve po starom ostalo brzo zivim i nije mi dosadno moja to je sudbina jedno si ti, a drugo sam ja
Ref. Ti i ja nismo mogli skupa sve bilo je protiv nas tiho svadjali se, mirili na glas jedno od drugog trazili smo spas
Ti i ja vjerovali istini zbog nas al' istina je rekla i svoj glas jedno od drugog trazili smo spas i nasli ga u rastanku
Moglo je i vise ostati nama od tolike ljubavi 'ko zna, mozda opet nekada al' bicu ti, ti budi ja | |
|
| |
PrinceSs
| Subject: Re: stihovi... Sun Apr 13, 2008 11:26 pm | |
| Vlado Georgiev Zbogom ljubavi stanem pa se okrenem ne mogu da ti pobjegnem kao da sam siso s uma pa u mene svako sumnja
ne znam sto bi, ne znam gdje al' cu dalje bez tebe jer kockam se dugo sa srecom i tugom
zbogom ljubavi odlazim i reci cu ti sto stoput si me navela na zlo
ja srce dacu nekoj drugoj ko zna gdje ti ne ocekuj nista vise od mene
odlazim i nemoj reci stoj zena ima ne zna im se broj
dugo si me lomila al' me nisi slomila i sve kad skupis malo je s tobom vreme stalo je | |
|
| |
Luka
| Subject: Re: stihovi... Mon Apr 14, 2008 1:19 pm | |
| HAKALA - A JA SAM TE VOLIO Prosla si pored mene stala sa nekim drugim prkos ti tece kroz vene ne mislis vise na mene (2x)
Ref. 2x A ja sam te volio vjeran ti bio volio sebicno njezno i drsko al' nisam smio
Zanesen tobom sam bio mnogo od ljubavi htio al' ti si varljiva zena nadati se nisam smio (2x)
Ref. 2x | |
|
| |
Jelena (:
Number of posts : 208 Age : 33 Registration date : 2008-04-06
| Subject: Re: stihovi... Mon Apr 14, 2008 5:50 pm | |
| '...Lepa i sama kažu ne ide pod ruku, lepa,a sama kažu tek da me dotuku oblačno s tugom svakog dana je prognoza, lepa i luda to je moja dijagnoza...' | |
|
| |
Luka
| Subject: Re: stihovi... Wed Apr 16, 2008 7:06 pm | |
| Ljubis me, njenim usnama njenim rukama, u kosu zapletes bol gledas me, njenim ocima budis nocima, kao da jos sam tvoj Kradem joj dusu, svoju tebi poklanjam Ref. 2x Da si tu, i mene bi bilo jer odavno nisam onaj kog' znam da si tu, sa dna bi me diglo i ne bih kraj nje zaspao sam sam bez ljubavi na dnu, da si tu Sanjam te, s' njom u narucju i jos me napiju, tugom secanja sva proklet sam, kad se prodam njoj jer do pola tvoj, zauvek ostajem ja Kradem joj dusu, svoju tebi poklanjam kako je dobra | |
|
| |
Luka
| Subject: Re: stihovi... Wed Apr 16, 2008 11:05 pm | |
| i ko si ti, da mislis da si Bogom dana da srecna budes, gresni smo svi moja sirota ljubavi
i ko sam ja, da mislim da bas je meni najteze kad mimo Bozije volje nista ne moze[b] | |
|
| |
tiYanna
Number of posts : 155 Age : 33 Registration date : 2008-04-08
| Subject: Re: stihovi... Thu Apr 17, 2008 8:13 pm | |
| Ovo mi je shkola i drugi puta cu pametnije jer falish mi do bola i znam da bit ce josh i bolnije Jer svaka ljubav nova rusi vjeru u tebe ovo mi je skola i drugi puta cu pametnije I koje su to rijeci sto su meni sisle s usana ne poznajem ni jednu sto bi kazni ovoj bila jednaka
Jer su osveta i ponos dvije sestre blizanke rodjene u ponoc jedna malo prije druga kasnije
Ako ikad vratim vjeru u tebe i onda lazna nada nikne za mene
Na poljima od snova ne pusta se korjenje ovo mi skola i drugi puta cu pametnije | |
|
| |
tiYanna
| Subject: Re: stihovi... Thu Apr 17, 2008 8:14 pm | |
| Cijeli moj zhivot kao gomila slika razbacanih po stolu, Ti si moj album u kojem su sve one pronashle mjesto. I znam da nema vishe trazhenja Jer ja sam u tebi pronashao sve, Sve ono shto nikad,u nijednoj nisam. I zato ostani uz mene ovu noc, Ti znat cesh da sam ja za tebe I da cu uvijek biti tvoj...
Vjeruj mi kad ti kazhem da te volim, Kad ti kazhem da u tebi imam sve, Vjeruj mi, ja cu odsad uvijek biti samo tvoj, Zauvijek tvoj, vjeruj mi.. | |
|
| |
tiYanna
| |
| |
tiYanna
| Subject: Re: stihovi... Thu Apr 17, 2008 8:18 pm | |
| Mozhda i dogodi se chudo.. & onda uspijem preshutjeti ruzhne rijechi & sve grubo! sve shto ljudi govore.. kad se vishe ne vole! Mozhda se jednom rodi nada... & ona uspijem ti priznati DA SI NAJBOLJI DO SADA! DA SA TOBOM NIJEDAN NE MOZHE SE MJERITI! Nema pravila... Tu nema pameti.. Kad nastupi tishina, Mi smo dvoje ljudi.. shto se ne mogu razumjeti! I chinim pravu stvar! - Ne spominjem te ja! Jezik pregrizem da ne bih opsovao.. ovaj zhivot shto ga djelim na pola! I kada pozelim te ja.. jezik pregrizem.. | |
|
| |
tiYanna
| Subject: Re: stihovi... Thu Apr 17, 2008 8:18 pm | |
| Volim tvoje ruke samo kada plachu a bol i nezhne muke, volim tu ljubav nashu i sivo je ovo nashe nebo hrabar sam, samo da znash
Da li pamtish jos Oktobarfest kako samo stezhu godine shto lome i nas ponovo o sebi prichaj mi reci sve shto nismo umeli idi i sachuvaj me
Josh one nase pesme po neku suzu puste i proklete su rechi, godine i srce znam da ces ponekad da me zovesh vrishti do neba za nas =))) | |
|
| |
PrinceSs
| Subject: Re: stihovi... Fri Apr 18, 2008 5:48 pm | |
| Uuh Tijana Enamorada-Zaljubljena Dovoljno mi je da te pogledam i cujem ti glas Da dotaknem nebo obuzeta ljubavlju dovoljan mi je tvoj topao zagrljaj da se osetim zivom od glave do pete Ne trebaju mi zvezde i lazna obecanja Dovoljna mi je tvoja rec da ti zauvek budem verna Zaljubljena kao mesec u zoru Zivim zaljubljena kao nikad do sada Tvoja sam dusom i telom Zivim zaljubljena kao nikad do sada Dovoljno mi je da potrcim polako u ovoj sobi da se osetim spasenom u tvom srcu Dovoljan mi je dodir tvojih usana da ostanem ovde i kad predjem preko tvojih usana prepustam ti se Ne trebaju mi zvezde i lazna obecanja Dovoljna mi je tvoja rec da ti zauvek budem verna Zaljubljena kao mesec u zoru Zivim zaljubljena kao nikad do sada Zaljubljena u tvoje telo i dusu Zivim zaljubljena kao nikad do sada Citavu vecnost... Ne trebaju mi zvezde i lazna obecanja Dovoljna mi je tvoja rec da ti zauvek budem verna Zaljubljena kao mesec u zoru Zivim zaljubljena kao nikad do sada Zaljubljena u tvoje telo i dusu Zivim zaljubljena kao nikad do sada Zaljubljena kao mesec u zoru Zivim zaljubljena kao nikad do sada Zaljubljena u tvoje telo i dusu Zivim zaljubljena kao nikad do sada Zaljubljena kao mesec u zoru Zivim zaljubljena kao nikad do sada Zaljubljena u tvoje telo i dusu Zivim zaljubljena kao nikad do sada | |
|
| |
PrinceSs
| Subject: Re: stihovi... Fri Apr 18, 2008 5:56 pm | |
| ALGUN DIA
Jednog dana
PRONACI SE U TVOM POGLEDU, I OSECATI SE ZALJUBLJENA, BILO JE MNOGO LAKSE PORED TEBE, ALI SVE JE BILA LAZ, OTISAO SI IZ MOG ZIVOTA I IZGUBILA SAM SE,I IZGUBILA SAM SE
AKO OZIVIM USPOMENU NA TEBE STETI MI AKO NA TEBE MISLIM TUZNA SAM,ALI SAM NA NOGAMA IAKO SI ME ZABORAVIO,ZNAM DA CES KASNIJE ILI RANIJE SHVATITI KOLIKO SAM TE VOLELA
REF:JEDNOG DANA I NE MISLECI NA TO, POLAKO CU TI NEDOSTAJATI JEDNOG DANA UJUTRO OSETICES DA TI FALIM, U TVOJO UNUTRASNJOSTI CES OSETITI LJUBAV, NIKO NE ZNA STA IMA,SVE DOK TO NA KRAJU NE IZGUBI.....
SVAKI PUT KADA TE PONOVO VIDIM, NE PORICEM JOS UVEK ME BOLI, ALI ZNAM DA CU JEDNOG DANA BITI DOBRO IAKO SI ME ZABORAVIO, ZNAM DA CES KASNIJE ILI JOS RANIJE, SHVATITI KOLIKO SAM TE VOLELA.... | |
|
| |
SuMMeR_LoVe
Number of posts : 56 Registration date : 2008-04-27
| Subject: Re: stihovi... Sun Apr 27, 2008 10:10 pm | |
|
Last edited by SuMMeR_LoVe on Fri Apr 10, 2009 5:02 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Luka
| Subject: Re: stihovi... Tue Apr 29, 2008 12:53 am | |
| Laura non c'è, è andata via Laura non è più cosa mia e te che sei qua, e mi chiedi perché l'amo se niente più mi dà mi manca da spezzare il fiato fa male e non lo sa che non mi è mai passata
Laura non c'è, capisco che è stupido cercarla in te Io sto da schifo credi e non lo vorrei stare con te e pensare a lei stassera voglio stare acceso andiamocene di là a forza di pensare ho fuso.
Se vuoi ci amiamo adesso, se vuoi però non è lo stesso tra di noi da solo non mi basto stai con me solo è strano che al suo posto ci sei te, ci sei te.
Laura dov'è, mi manca sai magari c'è un altro accanto a lei giuro non ci ho pensato mai che succedesse proprio a noi lei si muove dentro un altro abbraccio su di un corpo che non è più il mio e io così non ce la faccio.
Se vuoi ci amiamo adesso, se vuoi però non è lo stesso tra di noi da solo non mi basto, stai con me solo è strano che al suo posto ci sei te ci sei te.
Forse è difficile così ma non so che cosa fare Credo che sia logico per quanto io provi a scappare, lei c'è.
Non vorrei che tu fossi un' emergenza ma tra bene ed amore c'è solo Laura e la mia coscienza. Se vuoi ci amiamo adesso, oh no però non è lo stesso ora so c'è ancora il suo riflesso tra me e te mi dispiace ma non posso, Laura c'è, eh. Se vuoi ci amiamo adesso, oh no mi casca il mondo addosso, e ora so c'è ancora il suo riflesso tra me e te mi dispiace ma non posso Laura c'è Laura c'è. | |
|
| |
Iwana
Number of posts : 70 Registration date : 2008-04-30
| Subject: .......... Sat May 03, 2008 4:48 pm | |
| Mira Skoric --Tako si pao-- posveceno jednom kretenu Ne trazi tu klinku u meni koja te volela po svaku cenu ni slutio nisi,kada te prerasla u svemu,ne trazi to naivno lane koje te cekalo do zore budno jer meni kad svane tebi nece zadugo...ref.Tako si pao u ocima mojim,da ti se vratim i otrov bi pio,tako si pao to me i boli,a srce pamti kad velik si bio...Tako si pao na stvarima malim,od svoje senke sad bi se krio,tako si mali,tako te zalim, to me i boli,a srce pamti kad velik si bio...Ne trazi tu malu iz kraja, sto neoprostivo zna da prasta, i srce i dusu ti daje nizasta... Ne ljubi mi stope ti sada,kada te ostavljam,glavu gore,i pusti da odem,bez suza bez ljubomore ...ref.Tako si pao u ocima mojim,da ti se vratim i otrov bi pio,tako si pao to me i boli,a srce pamti kad velik si bio...Tako si pao na stvarima malim,od svoje senke sad bi se krio,tako si mali,tako te zalim, to me i boli,a srce pamti kad velik si bio... | |
|
| |
tiYanna
| Subject: Re: stihovi... Sat May 03, 2008 7:30 pm | |
| Sanjam da ti chujem glas al' sve je nocas protiv nas.. sanjam pjesak, valove.. NA PRSTE STANEM, LJUBIM TE! Sanjam gledash mi u dlan i kazhesh "ovdje pripadam" KROZ SMJEH TE LJUBIM NOCIMA sa zvijezdama u ochima.......... AL PROBUDE ME KORACI I RAZDVOJE NAS LJUDI ZLI OOOOOOO ZABRANJENA MOJA LJUBAVI... :/ Al' volim te u inat ljudima!!!!!!! Jer trebam te k`o zrak u grudima... i ne dam te, zauvjek bicu tu.. ZA TEBE ZNAJ, U DOBRU I U ZLU.. Al' volim te u inat ljudima! Jer trebam te, k'o zrak u grudima... I ne dam te.. zauvjek bicu tu.. u dobru i u zlu... :/ | |
|
| |
PrinceSs
| Subject: Re: stihovi... Sat May 03, 2008 8:53 pm | |
| Kako ti nije muka pisat ovo. | |
|
| |
tiYanna
| |
| |